Kacey Musgraves albumom „Deeper Well“ budi nostalgiju i sentimentalnost!

Čekanju je došao kraj, jer cenjena kantri umetnica Kacey Musgraves konačno predstavlja svoj šesti studijski album „Deeper Well” koji ilustruje dubinu emocija i budi nostalgiju!

Dugoočekivano izdanje nagrađivane autorke poklonilo je slušaocima 14 novih pesama u kojima se Kacey lirički bavi temama usamljenosti, zrelosti koja nastupa u tridesetim godinama, kao i percepcijom ljubavi koja udaljava sve strahove. Osim prethodno objavljenog eteričnog muzičkog videa za naslovnu numeru, Kacey uz album predstavlja i nostalgičan spot za baladu „Too Good to be True”.

Stigao je moj novi album. Izuzetno sam zahvalna što sam živa i što baš u ovom životu imam priliku da konstantno pronalazim inspiraciju u sitnim zadovoljstvima i misterijama koje donosi svakodnevica. Zahvalnost dugujem i svim svojim saradnicima kojima duboko verujem”, poručila je Kacey povodom novog poglavlja u karijeri.

Kacey Musgraves / Universal Music Serbia

Introspektivan projekat „Deeper Well“ dolazi tri godine nakon šekspirovskog albuma „star-crossed” iz 2021. godine kome takođe prethodi i višestruko nagrađivano izdanje „Golden Hour“ proglašeno za album godine na Grammy dodeli nagrada. Impresivna karijera kantri kantautorke čak sedam puta je krunisana najprestižnijim priznanjem u muzičkoj industriji i danas brani titulu jedne od najuspešnijih pevačica nove generacije u svom žanru. Muzičarka je promociju novog albuma započela kao gošća televizijskog šoua The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, a imala je priliku da izdanje predstavi i u emisiji Saturday Night Live. U narednom periodu očekuje je svetska turneja koja će njene dirljive priče doneti u Evropu i Ameriku – prvi koncert je zakazan za april, a Kacey će se sa publikom širom sveta družiti sve do samog kraja 2024. godine.

Izdanje „Deeper Well“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad