Marina Satti donosi singl „ZARI“

Predstavnica Grčke na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Marina Satti donosi singl „ZARI“ – uzbudljivu fuziju balkanskog ritma, popa i repa!

Etnički motivi su ključni momenti pesme i prikazani su na zabavan način, a priča je dodatno začinjena egzotičnim muzičkim videom čiju režiju potpisuje ZacWiesel. Muzički spot ističe grčke nacionalne motive predstavljajući lepotu Atine dok Marina pokazuje grad turistima i uživa u grčkoj tradicionalnoj muzici i plesu.

Pevačica je kroz svoju karijeru izgradila imidž umetnice koja pažnju privlači kombinovanjem izvorne grčke muzike sa prepoznatljivim pop i rep zvukom, uz neizbežan humoristički ton i pozitivnu energiju. Za svoju evrovizijsku numeru iskombinovala je grčki jezik sa frazama na engleskom, a lirika pesme govori o slobodi i ostavljanju loših trenutaka u prošlosti.

Marina Satti / Universal Music Serbia

Marina Satti vlada grčkom scenom od 2016. godine, a svoj debitantski album „YENNA“ objavila je 2022. godine. Slušaocima je najpoznatija po singlu „TUCUTUM“ koji je postao viralan zahvaljujući zabavnom pristupu balkanskoj trep muzici. Marinine sfere interesovanja su solo pevanje, klavir i teorija muzike, a imala je priliku da svoje znanje o muzici razvija i na prestižnom Univerzitetu Kalifornije u Berkliju, gde se fokusirala na produkciju i džez muziku. Pevačica će numeru „ZARI“ izvesti 9. maja u prvoj polovini drugog polufinala Evrovizije, a nema sumnje da će se kod slušalaca izdvojiti po mešavini žanrova kojima će predstaviti svoju zemlju na autentičan način.

Izdanje „ZARI“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad