Billie Eilish i album HIT ME HARD AND SOFT: Intimna ispovest i sirove emocije

Globalna senzacija autentičnog izraza, Billie Eilish predstavlja svoj treći studijski album „HIT ME HARD AND SOFT“ – kolekciju nežnih tonova i oštre lirike obojene sirovim emocijama

Izdanje donosi deset novih numera koje istražuju prvu ljubav, duboku patnju koju budi njen brodolom, ljubomoru, kao i sva druga neizbežna stanja slomljenog srca. Ovu intimnu ispovest Billie je napisala sa svojim bratom FINNEAS-om, koji je takođe i producent celokupnog izdanja.

Nekoliko sati nakon objavljivanja novog izdanja, Billie je već pokupila izuzetne pohvale od medija kao što su Rolling Stone, Variety i Los Angeles Times, koji ističu da je ovo njen najbolji album do sada. Umetnica ovim projektom otvara novu eru svoje karijere nakon albuma „Happier Than Ever“ i globalnog hita „What Was I Made For“ snimljenog za film Barbie. Billie u narednom periodu očekuje svetska turneja koja počinje na jesen na severnoameričkom kontinentu, a završava se leta 2025. godine u Evropi.

Billie EIlish / Universal Music Serbia

Iako ima samo 22 godine, Billie Eilish spada u najuticajnije umetnike 21. veka i njena prva dva studijska albuma krunisana su najcenjenijim nagrama u industriji, milijardama slušanja na muzičkim platformama, kao i najpozitivnijim kritikama. Muzičarka je 2015. godine pažnju publike privukla melanholično-romantičnom numerom „Ocean Eyes“ i od tog dana neprestano niže uspehe i obara rekorde industrije. Umetnica je ubrzo postala najmlađa ličnost na svetu koja poseduje dva Oskara, a osvojila je i čak devet prestižnih Grammy nagrada u različitim kategorijama. Album „HIT ME HARD AND SOFT“ već nosi status neprikosnovene kolekcije iskrenih priča ij oš jedan je dokaz da je dubina emocija razlog zašto se čitav svet povezuje sa pričom koju Billie gradi godinama.

Izdanje „HIT ME HARD AND SOFT“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad