O Virgin Music Group (WB)

Virgin Music Group, Western Balkans je deo nedavno pokrenute globalne Universal Music Group mreže, sa ciljem da pruži vrhunske i fleksibilne usluge najproduktivnijim preduzetnicima muzičke industrije i nezavisnim talentima u svetu. Inspirisana je etičkim načelima legendarne izdavačke kuće Virgin Records.

Virgin Music Group je kompanija fokusirana na razvoj umetnika, pružajući kompletne premium usluge u izdavaštvu i distribuciji. Naša misija je da izgradimo i dopremo do najveće moguće publike za naše umetnike u razvoju, ali i etablirane izvođače i nezavisne izdavače sa kojima radimo.

Kao jedna od najvećih nezavisnih distributerskih kompanija na svetu, nudimo globalna rešenja sa strpljenjem, posvećenošću i iskustvom potrebnim za uspeh u današnjem muzičkom biznisu. Nezavisni smo do srži i duboko razumemo nijanse zajednice nezavisnih umetnika. Kao deo UMG, mi obezbeđujemo resurse i sofisticirane analitičke alate potrebne za probijanje kroz sve izazove sa kojima se suočavaju mnoge organizacije i pojedinci u nezavisnoj zajednici, kako bismo maksimalno iskoristili mogućnosti stvorene napornim radom naših umetnika, partnera i timova.

Virgin Music Group je mreža regionalnih centara strateški pozicioniranih na vodećim svetskim muzičkim tržištima koja pruža vrhunske usluge izvođača i izdavača najdinamičnijim preduzetnicima i nezavisnim talentima u industriji.

Virgin Music Group, Western Balkans posluje na teritoriji Zapadnog Balkana od 2022. godine.

Osoba za kontakt:
Virgin Music Group Logo

Nikola Jovanović

Virgin Music Group
Vice President Virgin Music Group (Western Balkans)
Pošalji email