Good Neighbours i singl „Daisies“: Letnja ljubav u punom cvatu

Londonski duo koji munjevito osvaja muzičku scenu, Good Neighbours predstavlja nostalgičan letnji singl „Daisies“ koji donosi buđenje letnje ljubavi i sreće

Kao i na dosadašnjim singlovima, momci su kreirali fuziju modernog i tradicionalnog pop zvuka sa primesama synth-popa koji dodaje osećaj nostalgije, a uprkos tome što pesmu karakterišu kao „himnu nesigurnosti“, izdanje ističe pozitivnu stranu kratkoročnih osećanja koja se bude sa sunčanim danima.

Naš novi singl je zvanična letnja himna, najvrelije izdanje na svetu, i pesma kakvu ste uvek želeli da imate. Ovo je naš prvi vreli singl ovog tipa – zato ga ne propustite!“, poručio je duo o novom izdanju koje je usledilo nakon debitantske numere „Home“ koja je svega nekoliko dana nakon objavljivanja postala viralna, a ništa manje pažnje nije privukao ni njihov drugi singl „Keep It Up“.

„Dva momka i mnogo slobodnog vremena“ slogan je kojim se predstavljaju muzičari Good Scott i Oli Fox, poznati pod imenom Good Neighbours, koji scenu osvajaju tek nešto više od šest meseci, ali svet je već imao priliku da čuje njihov rad na brojnim platformama, a momci se već mogu pohvaliti hitovima. Sa radom na svojim prvim numerama umetnici su krenuli tokom prošle godine, a doživeli su izuzetan uspeh već nakon objavljivanja debitantskog singla. Ovaj sastav teži stvaranju zvuka karakterističnog za muziku 2000-ih i nastoji da svojim radom budi nostalgiju kroz klasičan pristup pisanju muzike i teksta. Bend kao projekat takođe je kreiran da slušaocima daruje pesme pozitivnog duha bez detaljnog usavršavanja melodije i sa akcentom na iskrenosti, a najnoviji singl je definitivno njihovo najiskrenije izdanje ikada!

Izdanje „Daisies“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama:

Slušaj sad