KAROL G i letnja himna „Si Antes Te Hubiera Conocido“

Jedna od najslušanijih mladih latino zvezda, KAROL G otvara letnju sezonu singlom „Si Antes Te Hubiera Conocido“ koji poziva na ples i nove letnje romanse

Iza produkcije ove vesele i ležerne numere stoji Coke Studio, a lirika pesme donosi slobodu i zaljubljenost koja se budi sa letom. Uz singl, predstavljen je i zabavan muzički video čiju režiju potpisuje Pedro Artola.

„Juče sam u Londonu izvela ovaj singl po prvi put i ne znam ni sama šta mi se najviše dopalo – najverovatnije energija publike. U pozadini je sve vreme stajala zastava Dominikanske Republike, zemlje koju ja beskrajno volim i kojoj mnogo dugujem. Tu sam i snimila i spot za ovu pesmu, pre svega jer je to zemlja koja predstavlja našu latino zajednicu širom sveta“, poručila je KAROL G na svom zvaničnom Instagram profilu.

Karol G / Universal Music Serbia

Početak godine za KAROL G obeležila je titula koju joj je dodelio prestižan medij Billboard – muzičarka je proglašena latino ženom godine, a trenutno takođe nastoji da piše istoriju kada su uspesi latino izvođača u pitanju. Pevačica se sada nalazi na unapred rasprodatoj turneji „MAÑANA SERÁ BONITO EUROPE SUMMER TOUR“, i kako stvari stoje, ovaj projekat koji uključuje nastupe u deset gradova postaće najuspešnija evropska turneja latino izvođača ikada. U okviru turneje KAROL je predstavila i novi singl, a reakcije publike govore više od reči – malo je reći da su slušaoci zadovoljni onim što je Karol spremila za leto!

Izdanje „Si Antes Te Hubiera Conocido“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima:

Slušaj sad